nieuws

Facultatieve
Sponsors

Natuurbegraafplaats Landgoed Hoeve Ruth opent haar deuren

Kijk mee achter de schermen en geniet van de natuur

21 oktober 2021

Prachtige natuur

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 opent Natuurbegraafplaats Landgoed Hoeve Ruth in Vlierden haar deuren. Tijdens de open dagen maken bezoekers van 11.00 tot 16.00 uur in een ongedwongen sfeer kennis met het landgoed, de natuur en met het natuurbegraven zelf. Geïnteresseerden kijken mee achter de schermen en kunnen deelnemen aan wandelingen onder leiding van een gids. Uiteraard is er ook gelegenheid om even heerlijk te genieten van akoestische livemuziek en een kopje koffie met wat lekkers.

Prachtige natuur

De vorig jaar vanwege corona uitgestelde opening en open dagen van Natuurbegraafplaats Hoeve Ruth, vinden nu op zaterdag 30 en zondag 31 oktober plaats. Het was een bijzonder begin, in een uitzonderlijke tijd voor de natuurbegraafplaats in Vlierden. Inmiddels hebben veel wandelaars en fietsers al kennisgemaakt met de prachtige natuur tegen het dal van de Aa. Bij anderen heeft Hoeve Ruth weer een warm plekje in het hart vanwege het afscheid van een dierbare. Velen hebben het prachtige landgoed in Vlierden inmiddels leren kennen als de plaats waar afscheid en troost elkaar ontmoeten.

Pad naar de Aa hersteld

Sinds enkele weken is het pad vanuit Hoeve Ruth naar het beekdal De Berken geopend. Dankzij de samenwerking van familie Swinkels, familie van Paassen en Brabants Landschap is het nu weer mogelijk om direct vanuit de Hazeldonkseweg in Vlierden door De Berken naar Ommel te wandelen of fietsen. Met name ouderen onder ons kennen het pad nog als de bedevaartroute tijdens de maand mei naar Ommel. Door dit pad is het beekdal weer toegankelijk voor iedereen.

Iedereen is welkom

Natuurbegraafplaats Landgoed Hoeve Ruth verwelkomt u graag tijdens de OPEN DAGEN op zaterdag 30 en zondag 31 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. Kijk voor een mogelijk laatste update over de corona-maatregelen op www.hoeveruth.nl/corona_update.

Waar vindt u Hoeve Ruth?

Natuurbegraafplaats Landgoed Hoeve Ruth vindt u op de Hazeldonkseweg 24, 5756 PA in Vlierden [gemeente Deurne]. Telefoon 0493-745474, website www.hoeveruth.nl, e-mail info@hoeveruth.nl. De natuurbegraafplaats is alle dagen vrij toegankelijk van zonsopkomst tot zonsondergang.

Reageer op dit artikel

Reacties:


nog geen reacties
Uw reactie op dit artikel

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu 088 - 605 1219

Dag en nacht bereikbaar

JA NEE