Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Nummers van vragen opzoeken


29 januari 2018

Vraag nummer: 53565

Wat hebben de vraagnummers voor zin als je niet op vraagnummer kunt zoeken? Dat lijkt me er ééntje voor de webmaster.

Antwoord:

Geachte heer of mevrouw,

Goede vraag.

U kunt wel op de nummers van eerdere vragen zoeken. Namelijk door het nummer achter "www.uitvaart.nl/" te plaatsen. Deze vraag is bijvoorbeeld te vinden als www.uitvaart.nl/53565

Helaas is het zo dat de benaming van veel vragen door de vragenstellers hetzelfde is. In de collega-adviesrubriek over notarieel recht en erfrecht, zijn bijvoorbeeld honderden vragen gesteld onder het kopje 'Kindsdeel'. Daar kun je dus niet meer op zoeken, als iemand het heeft over 'die eerdere vraag over een kindsdeel'.

Ik had bijvoorbeeld eergisteren een vraag over pacemakers, waarbij iemand schreef "Nu ik uw reaktie lees blijkt ....". Maar ik weet niet waar deze persoon het over heeft, want er zijn tientallen antwoorden op vragen over pacemakers of waar pacemakers in voorkomen. Ik heb wel even gezocht, maar kon niet vinden wat de vragensteller bedoelde of naar verwees. Dan is het dus wel handig als mensen de nummers van eerdere vragen noemen als referentie.

Het zou nuttig zijn als mensen zich realiseren dat in de 4 adviesrubrieken van deze site al enkele tienduizenden vragen behandeld zijn. Alleen al in mijn eigen adviesrubriek zijn dat er al ruim tienduizend. Dat is overigens een oogst van ruim 20 jaar.

Mensen kunnen ook verwijzen naar de datum van de vraag, maar dat is niet uniek. Op sommige dagen komt er geen enkele vraag, maar op topdagen komen er meer dan tien vragen per dag. De nummers zijn uniek.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


TIP
Laat nabestaanden niet onnodig zoeken naar oude polissen. Registreer of u een uitvaartverzekering hebt op Uitvaartverzekeringsregister.nl
Ook verstandig om in te vullen als u GEEN verzekering hebt.

TIP
Vergelijk snel en eenvoudig offertes van uitvaartondernemers via de site Uitvaartoffertes.nl

TIP
Bezoek ook eens de video-adviesrubriek: Infotheek - reportages - kijkersvragen - juridische vragen en antwoorden (klik hier).
Zoals: Wie is verantwoordelijk voor de kosten van de uitvaart?


TIP
Melden van overlijden. Landelijk gratis meldnummer overlijden: 0800-783 73 43.

TIP
Een goedkope maar waardige begrafenis of crematie.

TIP
www.urnenwinkel.nl. De mooiste collectie urnen voor de beste prijs.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >