Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Nummers van vragen opzoeken

29 januari 2018

Vraag nummer: 53565

Wat hebben de vraagnummers voor zin als je niet op vraagnummer kunt zoeken? Dat lijkt me er ééntje voor de webmaster.

Antwoord:

Geachte heer of mevrouw,

Goede vraag.

U kunt wel op de nummers van eerdere vragen zoeken. Namelijk door het nummer achter "www.uitvaart.nl/" te plaatsen. Deze vraag is bijvoorbeeld te vinden als www.uitvaart.nl/53565

Helaas is het zo dat de benaming van veel vragen door de vragenstellers hetzelfde is. In de collega-adviesrubriek over notarieel recht en erfrecht, zijn bijvoorbeeld honderden vragen gesteld onder het kopje 'Kindsdeel'. Daar kun je dus niet meer op zoeken, als iemand het heeft over 'die eerdere vraag over een kindsdeel'.

Ik had bijvoorbeeld eergisteren een vraag over pacemakers, waarbij iemand schreef "Nu ik uw reaktie lees blijkt ....". Maar ik weet niet waar deze persoon het over heeft, want er zijn tientallen antwoorden op vragen over pacemakers of waar pacemakers in voorkomen. Ik heb wel even gezocht, maar kon niet vinden wat de vragensteller bedoelde of naar verwees. Dan is het dus wel handig als mensen de nummers van eerdere vragen noemen als referentie.

Het zou nuttig zijn als mensen zich realiseren dat in de 4 adviesrubrieken van deze site al enkele tienduizenden vragen behandeld zijn. Alleen al in mijn eigen adviesrubriek zijn dat er al ruim tienduizend. Dat is overigens een oogst van ruim 20 jaar.

Mensen kunnen ook verwijzen naar de datum van de vraag, maar dat is niet uniek. Op sommige dagen komt er geen enkele vraag, maar op topdagen komen er meer dan tien vragen per dag. De nummers zijn uniek.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


TIP
Laat nabestaanden niet onnodig zoeken naar oude polissen. Registreer of u een uitvaartverzekering hebt op Uitvaartverzekeringsregister.nl
Ook verstandig om in te vullen als u GEEN verzekering hebt.

TIP
Vergelijk snel en eenvoudig offertes van uitvaartondernemers via de site Uitvaartoffertes.nl

TIP
Bezoek ook eens de video-adviesrubriek: Infotheek - reportages - kijkersvragen - juridische vragen en antwoorden (klik hier).
Zoals: Wie is verantwoordelijk voor de kosten van de uitvaart?


TIP
Melden van overlijden. Landelijk gratis meldnummer overlijden: 0800-783 73 43.

TIP
Een goedkope maar waardige begrafenis of crematie.

TIP
www.urnenwinkel.nl. De mooiste collectie urnen voor de beste prijs.

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder