Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Kindsdeel

12 januari 2009

Vraag nummer: 12308 (oude nummer: 12095)

H,
Door financiele problemen heb ik hulp gevraagd bij een vriend. Ik kan geen garantie geven maar wil middels een afstandsverklaring van kindsdeel deze afgeven.
Mijn vader is overleden en moeder is op dit moment erfgenaam.

Antwoord:

Geachte heer,

Ik weet niet wat uw vraag is, maar als er geen goederen/geld uw kant op komt is het geven van enige zekerheid aan uw vriend lastig. Het is uiteraard verder aan uw vriend wat jij wil. Ik zou in ieder geval een schuldbekentenis aanraden.

Print deze pagina

×

Spelregels

De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Om tot een gedegen afweging van belangen en vaststelling van de juridische consequenties van wensen en afspraken te komen, is telkens opnieuw een persoonlijke gesprek met de notaris van uw keuze noodzakelijk. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

Notaris Van de Griend, Netwerk Notarissen en de daarbij aangesloten notarissen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder