Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

kavel kopen

2 november 2021

Vraag nummer: 63826

Geachte heer
Zoon koopt een kavel ,ouders kunnen de woning laten bouwen,graag advies

Antwoord:

Geachte heer,

Het spijt me maar deze rubriek leent zich niet voor uitgebreid advies over overname van een kavel.
In het algemeen: indien u eigenaar bent van de grond, dan bent u ook in beginsel eigenaar van het huis dat daarop wordt gebouwd. is dat niet de bedoeling dan zouden mogelijk erfpachtrechten of opstelrechten moeten worden gevestigd. Ik raad u van harte aan een afspraak te maken bij uw notaris/een notaris in uw buurt om een en ander samen te bespreken.

Print deze pagina

×

Spelregels

De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Om tot een gedegen afweging van belangen en vaststelling van de juridische consequenties van wensen en afspraken te komen, is telkens opnieuw een persoonlijke gesprek met de notaris van uw keuze noodzakelijk. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

Notaris Van de Griend, Netwerk Notarissen en de daarbij aangesloten notarissen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder