Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Verjaring van schuld

25 november 2015

Vraag nummer: 44330

Mijn moeder moet iets betalen uit 1999. Het gaat om 50. Euro? Gulden? En nu moet 430,09 rente betalen. Incasso zegt in 2007 en 2011 brief te hebben gestuurd. Mijn moeder heeft het niet ontvangen en haar naam staat fout vermeld op de brief en ook in dossier.

Antwoord:

Geachte heer/mevrouw,

Ik kan niet beoordelen of er sprake is van verjaring, maar de verjaringstermijnen voor consumenten(koop) zijn doorgaans niet heel lang. Ik raad uw moeder aan langs een rechtswinkel of het juridisch loket te gaan.

Print deze pagina

×

Spelregels

De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Om tot een gedegen afweging van belangen en vaststelling van de juridische consequenties van wensen en afspraken te komen, is telkens opnieuw een persoonlijke gesprek met de notaris van uw keuze noodzakelijk. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

Notaris Van de Griend, Netwerk Notarissen en de daarbij aangesloten notarissen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder