Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

nog 1 vraag nalatenschap

27 augustus 2014

Vraag nummer: 39540

De zogenoemde wilsrechten hoe kan hij erachter komen of deze er zijn daar er geen contact meer was tussen hem en zijn vader. Dis een vervolgvraag op nummer 39538

thnx.

Antwoord:

Geachte mevrouw,

De wilsrechten zijn bepaalde wettelijke rechten die kinderen kunnen hebben tov een langstlevende stiefouder. Het beste is even langs een notaris te gaan voor informative hierover.

Print deze pagina

×

Spelregels

De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Om tot een gedegen afweging van belangen en vaststelling van de juridische consequenties van wensen en afspraken te komen, is telkens opnieuw een persoonlijke gesprek met de notaris van uw keuze noodzakelijk. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

Notaris Van de Griend, Netwerk Notarissen en de daarbij aangesloten notarissen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder