Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

waarde aandelen 1991

10 oktober 2010

Vraag nummer: 13948 (oude nummer: 16075)

Goedenavond, Hoe kan ik achteraf de waarde van de aandelen bij overlijden van mijn moeder bepalen? Er is geen boedelbeschrijving gemaakt. Hoe kan ik zien hoeveel aandelen mijn ouders bezaten bij overlijden van mijn moeder. Belastingdienst heeft geen aangifte meer van die tijd.

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Dat zal niet meevallen, zeker niet als je niet weet welke aandelen het betrof en hoeveel het er waren. Op zich kan via de prijscourant van dat jaar en die datum de waarde naar mijn weten worden vastgesteld, maar dan is uiteraard wel opgave nodig van welke aandelen het betreft. Indien er destijds een notaris bij betrokken was, kan wellicht die notaris u iets verder helpen.

Spelregels

Stel zelf een vraag

Wel verplicht, maar
wordt niet gepubliceerd.

×

Spelregels

De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Om tot een gedegen afweging van belangen en vaststelling van de juridische consequenties van wensen en afspraken te komen, is telkens opnieuw een persoonlijke gesprek met de notaris van uw keuze noodzakelijk. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

Notaris Van de Griend, Netwerk Notarissen en de daarbij aangesloten notarissen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder