Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

verwerpen-erfenis.

28 maart 2006

Vraag nummer: 10194 (oude nummer: 7737)

Geachte.....
mijn vader is al 92jr en nu pas komt de verzorgzekeraar (DSW) met de somma van 3000 eurro? Hun fout. Vandaar mijn vraag over het verwerpen van de erfenis,
er is ook helemaal geen erfenis.
alvast vriendelijk dank,
Cock,

Antwoord:

Geachte heer,

Verwerpen spreelt pas als er sprake is van een nalatenschap (positief of negatief), dus als er iemand is overleden. Tijdens leven kan je er eigenlijk niets aan doen.

Print deze pagina

×

Spelregels

De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Om tot een gedegen afweging van belangen en vaststelling van de juridische consequenties van wensen en afspraken te komen, is telkens opnieuw een persoonlijke gesprek met de notaris van uw keuze noodzakelijk. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

Notaris Van de Griend, Netwerk Notarissen en de daarbij aangesloten notarissen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder