oplichting / fraude nalatenschap


8 december 2014

Vraag nummer: 40850

In de nalatenschap van mijn zus zijn zeer onsmakelijke zaken weer aan het licht gekomen,,dit speelt al vlak na overlijden in maart 2012,,ik vermoede het al maar kon niet bewijzen nog.

er ligt 1 vervalste volmacht bij de bank ,die daar ligt sinds voorde datum van 8 mei 2012 ,toen zijn bank tegoeden overgeboekt ,ik weet dit na veel aandringen en schrijven met de bank,,,,,,,,,,,, volmacht zonder tussenkomst notaris ,alleen is er wel degelijk een notaris bij betrokken geweest. nu zijn er drie verschillende volmachten,,,,,,,,,, 1 zonder notaris, dit moeten vervalste zijn want ik wist het niet ,dus van mij persoonlijk kunnen ze geen handtekening hebben. 1 volmacht met notaris ,op naam van zelfde persoon ,ook voor 8 mei 2012 ,en een volmacht met notaris ,volgens de notaris getekend op 7 augustus 2012 ,en dat liegt die notaris ,daar heb ik bewijs van op schrift. en dan nog een notaris rekening van 4000 euro ,waarvan notaris beweert een deel niet te weten ,en daar ook geen factuur rekening kan overleggen.
geknoeit met levens verzekerings geld ,staat op volmacht die ik heb achterhaalt in 2013 na veel moeite bij notaris. van 2 volmachten weet ik dat ze gelogen zijn met handtekening ,namelijk die van 7 augustus 2012 , de andere erven waren gewoon thuis , maar weigeren informatie te verstrekken ,en de vervalste volmacht bij de bank ,want ik wist het pas in november 2012 dat er meer was ,en omdat ze mijn handtekening nodig hadden voor innen geld,,,,,,,, die hebben ze nooit gehad. voor de andere stukken kon ik nooit tekenen ,omdat ik weiger te tekenen voor zaken die ik niet wist.......... nu in 2014 komt dus de bank nog ,,nee hoor u bent geen erfgenaam u bent een derde persoon, alle erven hebben namelijk een volmacht gegeven aan de heer Bob,,,, en dat klopt niet... ik sta wettig op papier notaris stukken als erfgenaam,,,,,,,,,, andere levensverzekering is behoorlijk hoog,,,,,,,,,, die kreeg ik later van de verzekering zelf,,,die hebben mij opgezocht en . alles wat ik nu weet ,heb ik via anderen boven gekregen......... kan ik hier nog mee verder , er blijkt veel te zijn zonder dat ik het wist,,,,, de persoon die de volmacht naar de bank heeft gestuurt heb ik nagetrokken ,,deze is al vele malen voor de tuchrechter geweest , met valsheid in geschrifte , fraude ,en stelen doet hij dus ook samen met mijn zussen en zwager,,,, hoe kan ik ze dwingen,,ik heb alle bewijs van bedrog ,misleiding en nu ook oplichting van een bank.... bij de bank heb ik al een vodering neergelegt , de politie weigert al bijna twee jaar mijn aangifte op te nemen , de notaris weigert met familie openheid van zaken te geven , omdat ze weten wat ik gevonden heb ,kan ik de papieren via de rechter en politie afdwingen,,ik heb alle stukken van bewijs vorige week al naar het gerechtshof verzonden ,want ik accepteer niet dat mijn zus zo is leeg gestolen na haar overlijden ,en ik als wettig erfgenaam niets heb, behalve nu dan het bewijs dat er keihard is gelogen en bedrogen. wat kan ik verder nog doen,,,,,,,,, verjaring lijkt me raar met iets wat je niet weet,,dat is bewust zaken achterhouden,,,,,,,, er mist veel. met vriendelijke groet Rob

Antwoord:

Geachte heer,

Gezien de hoeveelheid gebeurtenissen en dat er al een notaris en rechter bij betrokken is, kan ik u vrees ik vanaf deze plaats niet helpen. Indien u overigens wel een volmacht hebt afgegeven, is het wellicht een mogelijkheid die volmacht te herroepen, indien u niet meer wenst dat daarvan gebruik wordt gemaakt namens u.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.