inboedel


26 maart 2006

Vraag nummer: 10186  (oude nummer: 7725)

Geachte,
Toen mijn moeder gestorven is hebben al de kinderen afstand gedaan van erfenis daar er meer schulden waren,mijn moeder is ondertussen 2maand overleden en naar al de schuldeisers hebben we een overlijdensakte gestuurd plus afstand van de erfenis,de meeste zeiden per telefoon dat het voor hen een verloren zaak is daar het om een kleine som geld ging,mijn moeder had wel een schuld van redelijk groot bedrag,deze firma heb ik eveneens de papieren opgestuurd van afstand.Dit is ongeveer twee maand geleden en we horen niks van geen firma of schuldeiser of wat dan ook.
Nu mijn vraag is eigenlijk,mijn moeder woonde in mijn huis apart op glv in studio.Haar inboedel en zomeer staat er nog steeds van torn mijn moeder nog leefde.Nu zouden wij dit graag opruimen en verwijderen om eventueel te kunnen verhuren.Mag ik dit allemaal verwijderen en wegdoen en ga ik hier niet mee in problemen geraken?Bedankt alvast voor uw antwoord.

Mevr.Benoy JoseƩ

Antwoord:

Geachte heer/mevrouw,

Als het niets waard is dan is dat een optie als u tenminste aan schuldeisers kan tonen dat het niets waard was. Als u hebt verworpen dan zijn het uw spullen eigenlijk niet en mag u er niet aankomen, dat mogen slechts de erfgenamen. Ik zou dus erg voorzichtig zijn.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >