erfenis.


21 oktober 2013

Vraag nummer: 36032

Goedenmmiddag.

Er is vast komen te staan dat er onrechtmatig en zonder bevoegdheid gelden uit de erfenis genomen , en wel door een persoon die juridisch niets is van de erflater en erfgenamen.
De andere drie erfgenamen hebben er gewoon in mee gedaan , bank gelden opgeheven , erfenis afgewikkelt , levensverzekering enz.
dit alles zonder boedelvolmacht en zonder toestemming , ik heb niet getekent omdat ik tot op de dag van vandaag niet krijg te zien wat ze hebben gedaan,,,,,,,,ook is er een erfverklaring afgegeven aan een persoon die niets van ons is, die persoon is overigens al meerdere malen voor zelfde soort zaken veroordeelt ,, wat kan ik verder doen , kan ik nu officieel aangifte doen,,,,,mijn familie blijft hem vertrouwen,,,de desbetreffende notaris is gestopt,,,die heeft alleen nog gezegt hij en de familie mag en mocht dat niet doen zonder bevoegdheden,,,,kan hem echter niet meer bereiken. kan ik hiermee naar de strafrechter.

vriendelijke groet Rob.

Antwoord:

Geachte heer,

Indien de notaris niets meer kan betekenen en een persoon onbevoegd handelt en zich zaken toeeigent, dan zou er inderdaad sprake kunnen zijn van strafrechtelijke gevolgen. Misschien goed om eens langs het juridisch loket te gaan voor informatie en advies.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.