Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

BUITENGEMEENCHAP

29 januari 2010

Vraag nummer: 13427 (oude nummer: 14913)

wIJ ZIJN 35 JAAR GETROUD.iK WIL BIJ MIJN MAN WEG ,ALTIJD MEEGEWERKT TOT IK EEN HARTINFACT HEB GEKREGEN .MIJN VRAAG WAAR HEB IK RECHT OP

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Dat kan ik onmogelijk beoordelen vanaf deze plaats zonder verdere informatie. Ik raad u dus ook van harte aan om een langs een notaris te gaan of langs het juridisch loket of een rechtswinkel. Vandaaruit komt u als het goed is vanzelf verder.

Print deze pagina

×

Spelregels

De informatie in deze adviesrubriek is met grote zorgvuldigheid tot stand gekomen. De informatie is algemeen van karakter en niet van toepassing op individuele situaties en personen. De inhoud van de website mag niet worden beschouwd als een persoonlijk advies; de toepassing hangt af van ieders persoonlijke situatie. Om tot een gedegen afweging van belangen en vaststelling van de juridische consequenties van wensen en afspraken te komen, is telkens opnieuw een persoonlijke gesprek met de notaris van uw keuze noodzakelijk. Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.

Notaris Van de Griend, Netwerk Notarissen en de daarbij aangesloten notarissen wijzen aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Evenmin zijn zij verantwoordelijk en aansprakelijk voor via hyperlinks (met onze site) verkregen informatie op externe websites.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder