beoordeling hulp van notaris


22 juni 2009

Vraag nummer: 12752  (oude nummer: 13286)

Wie kan het werk van een notaris beoordelen, of die partijdig is geweest naar 1 van de erfgenamen. Die heeft van begin af aan de kontrole gehad over alle aanwezige papieren in huis, en komt tegelijkertijd met het testament en een verandering van een koopakte van overledene aan, die bij de notaris in zijn voordeel, begeleidt door de notaris, wordt verandert. En na goed lezen, supermoeilijke termen staan erin, en 2 maanden verder, rijst de vraag dat de notaris dit ons verkeerde heeft voorgelegd, en 1 erfgenaam door bedoelde koopakte te wijzigen, het geld voor zichzelf heeft.
Is er iets of iemand die de werkwijze van een notaris kan bekijken en ons kan toelichten, of er inderdaad sprake is van een grove nalatigheid van de betreffende notairs. Met vriendelijke groeten, Trudy van Eenbergen

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Misschien een idee om eens langs een anders notaris te gaan voor een soort second opinion. Dan komt u er mogelijk snel achter dat het misschien meevalt of juist niet. In dat laatste geval kunt u betreffende notaris daarmee comfronteren.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >