acte van cessie.


20 maart 2012

Vraag nummer: 27884

Ik moet zo spoedig mogelijk geoperreerd worden aan een hersen tumor,maar mijn uitvaartbedrijf vraagt een cessie.
Ik ben verzekert ,maar er word dan een geldelijk bedrag uit gekeerd aan min zoon,deze studeerd nog,en het kan verkeert aflopen ,maar ik kan ook herstellen,hoe en wat moet ik doen ,zijn offerte is eigenlijk erg gunstig,maar het vrij komende bedrag komt volgens de uitvaartondernemer pas na 6 weken op zijn rekening zegd die uitvaart ondernemer,in dit geval maak ik daar geen geheim van ,maar is de Brui in Wageningen. Ik wil niet dat mijn Zoon ivm zijn studie in de problemen komt,maar als het mis zou gaan,en dat kan,kan ik dat dan doen,en hoe,en waar moet ik op letten !
bvd,en ja zo ggouw als mogelik uw antwoord of uw telnr want ik kan heel snel opgeroepen worden door het UMC Nijmegen . nogmaals dank !

Antwoord:

Geachte heer/mevrouw,

Cessie is de manier waarop je een vorderingsrecht ('je hebt nog iets van iemand of een organisatie/verzekeringsmaatschappij te goed) overdraagt aan iemand anders. Het is dus eigenlijk een gewone overdracht. Indien de verzekerings-maatschappij dat vraagt, dan zouden zij u daar verder mee moeten kunnen helpen.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.