Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Muziek opnemen


10 januari 2008

Vraag nummer: 5104  (oude nummer: 10074)

mag een crematorium medewerker muziek van een uitvaartdienst op cd opnemen, wetende dat deze opname door de uitvaartorganisatie aan de nabestaanden verkocht wordt?

Antwoord:

Geachte heer of mevrouw,

Op deze vraag heb ik geen pasklaar antwoord. Ik ben geneigd om "Nee" te zeggen, als iemand (C) stiekem, althans zonder toestemming te vragen, gebruik maakt van iets dat door A aan B wordt verkocht.

Ik heb nog even zitten denken of het verschil maakt of de muziek op CD staat, dan wel of het live muziek is van bijvoorbeeld een zangeres die door het crematorium of de uitvaartonderneming wordt ingehuurd. Maar in alle gevallen is het antwoord dat het niet mag.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

---

Een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus vorig jaar mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat na 5 maanden nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids. Bellen, schrijven, faxen, niets helpt. Het wordt weer tijd voor een kort geding, net als toen ik in oktober de aansluiting door KPN met een rechtszaak heb moeten afdwingen. Maar er staat altijd nog een fout nummer in de telefoongids. Zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

En dan heb ik het nog niet over de verkeerde facturen van KPN. Al maanden lang op een verkeerde naam, nog steeds naar een oud adres, plotseling is het abonnement eenzijdig verwijzigd, verkeerde bedrag, etc. etc. En niemand reageert op klachten daarover.

mr W.G.H.M. van der Putten

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >