Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Even duidelijkheid (vraag 1207 A&B Verklaring)


20 augustus 2002

Vraag nummer: 915  (oude nummer: 1241)

Geachte heer Van der Putten.
Uw antwoord op de vraag met als nummer 1207 in uw rubriek kan ik maar matig waarderen. Ongetwijfeld zal het feitelijke antwoord correct zijn, alleen de zinsnede dat de vraagsteller de vraag op zondagmiddag heeft gesteld en waarschijnlijk daarom geen ambtenaar zal zijn, vind ik niet correct.

Antwoord:

Geachte heer,

Uit uw opmerking leid ik af met een ambtenaar van doen te hebben ;-)
Geeft niks, ik was het zelf ook vele jaren. En met plezier. En ik deed ook wel eens wat op zondagmiddag, net als u, schat ik in.

Mijn opmerking berustte echter op de ervaring dat in 99% van de gevallen een vraag van een ambtenaar herkenbaar is aan het gemeentelijke e-mailadres (was hier niet het geval) en dat men vaak ook als zodanig ondertekent (bijvoorbeeld J. Jansen, gemeente Appeldam) (De naam en hoedanigheid van een vragensteller/ster verschijnen echter niet automatisch in het tekstblokje dat voor het publiek zichtbaar is). Dat was hier ook niet het geval. Bovendien stelt men in 99% van de gevallen de vragen tijdens kantooruren, wat ook logisch is. Ik had dus een kans van ruim 99% niet met een ambtenaar van doen te hebben en de vragensteller heeft zelf niet geklaagd, dus het zal wel een goede gok zijn geweest.

W.G.H.M. van der Putten

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >