Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Zitorde tijdens de crematie


13 november 2007

Vraag nummer: 5058  (oude nummer: 9887)

ik zou graag willen weten hoe de zitorde in de aula tijdens een crematie is. denk dat de kinderen toch in de eerste rij direct voor de kist zitten. de partners en kleinkinderen ernaast, bij plaatsgebrek er achter
bij voorbaat mijn dank

Antwoord:

Geachte heer of mevrouw,

Er zijn geen vaste regels, maar het is gebruikelijk dat de meest naaste familie zoals de langstlevende partner/echtgenoot en de kinderen of ouders van de overledene vooraan zitten. Meestal de kinderen met partners, maar soms ook met de kleinkinderen. Als de kleinkinderen nog jong zijn, zitten ze meestal bij hun ouders. Als ze al wat groter of volwassen zijn, zitten ze achter hun ouders of ooms en tantes.
Maar vaste regels zijn er niet; iedere familie zal hier zijn eigen kijk op hebben. De uitvaartleider zal vaak in een voorbespreking vragen hoe omvang de naaste familie is en aan de hand daarvan de eerste rijen stoelen reserveren.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

---

Nog een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids; zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE