Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Wil graag mijn lichaam ter donatie geven


5 december 2016

Vraag nummer: 48506

wanneer kunnen mijn kinderen afscheid nemen, als ik heen zou gaan. wil graag dat ze van mijn lichaam leren voor gezonde mensen, heb 2 maal darm kanker gehad, en heb nu een navelbreuk en door de stoma weer weg te halen heb ik behoorlijk veel pijn in mijn anus, wil dolgraag dat mensen dat niet mee hoeven te maken als ze na mijn dood er achter komen waar die pijn vandaan komt

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Ik neem aan dat uw kinderen afscheid kunnen nemen voordat u naar de instelling wordt vervoerd.

Maar de meeste mensen overlijden, als ze ouder zijn, niet plotseling, maar in een ziekenhuis of in elk geval op een ziekbed. Daar kunnen de kinderen natuurlijk ook bij aanwezig zijn.

Voor meer vragen over dit onderwerp kunt u het beste contact opnemen met de instelling aan wie uw uw lichaam wilt nalaten. Zie voor meer informatie de site www.lichaamsdonatie.info.

Misschien gaat het in uw geval niet zozeer over het te beschikking stellen aan de wetenschap in de vorm van ontleding maar in het ter beschikking stellen van uw lichaam door middel van sectie of obductie, wat vooral voor de behandelende artsen interessant is. Maar dat kunt u het beste met uw artsen overleggen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


TIP
Laat nabestaanden niet onnodig zoeken naar oude polissen. Registreer of u een uitvaartverzekering hebt op uitvaartverzekeringsregister.nl
Ook verstandig om in te vullen als u GEEN verzekering hebt.

TIP
Vergelijk snel en eenvoudig offertes van uitvaartondernemers via de site Uitvaartoffertes.nl

TIP
Bezoek ook eens de video-adviesrubriek: Infotheek - reportages - kijkersvragen - juridische vragen en antwoorden (klik hier).

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaar



Nee, ga verder >