Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Aanbod info omtrent obductie e.d.

26 september 2002

Vraag nummer: 1130 (oude nummer: 1465)

Thu, 26 Sep 2002 09:24

Geachte mr. van der Putten,
Allereerst wederom dank voor de geweldige actie, waarmee U bewerkstelligde dat mijn vader in november 2000 uiteindelijk toch in Haastrecht kon worden begraven.
Enigzins toevallig was ik op zoek naar de laatste versie van de Wet op de lijkbezorging (was uiteindelijk te vinden op de 'professional' pagina van uitvaart.nl).
Ik stuitte op FAQ's over obductie e.d.
Mocht U de behoefte gevoelen in de toekomst evt vragen op dit terrein te willen voorleggen ben ik daar gaarne toe bereid.
Uiteindelijk ben ik reeds meer dan 5 jaar geregistreerd patholoog.
Met hartelijke groet,
James E Boers, Zwolle

Antwoord:

Geachte heer Boers,

Dank voor uw zeer vriendelijke aanbod. Zal het graag in herinnering houden.

Willem van der Putten

26 september 2002

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder