Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Kosten begrafenis broer


25 januari 2008

Vraag nummer: 5155  (oude nummer: 10176)

Geachte,
Ik kreeg deze week een factuur van de begrafenis kosten in de bus van mijn broer die een 4tal maanden geleden overleden is.Reeds meer dan 15 jaar had ik geen kontakt meer met mijn broer die nog vrijgezel was. Mijn ouders zijn reeds overleden en mijn broer was in een instelling aangezien hij gehandicapt was. Mijn vraag is nu kan dit zomaar?
mvg
XX

Antwoord:

Geachte heer,

Ik neem aan dat men u die factuur zond, omdat u formeel waarschijnlijk erfgenaam van uw broer bent. De erfgenamen zijn aansprakelijk. Maar u kunt de erfenis verwerpen, dan bent u ook niet meer aansprakelijk.

Zie de vele vergelijkbare vragen in de sub-rubriek 'Kosten uitvaart' van de rubriek 'Overige onderwerpen'.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


---

Nog een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus vorig jaar mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat na 5 maanden nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids. Bellen, schrijven, faxen, niets helpt. Het wordt weer tijd voor een kort geding, net als toen ik in oktober de aansluiting door KPN met een rechtszaak heb moeten afdwingen. Zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

En dan heb ik het nog niet over de verkeerde facturen van KPN. Al maanden lang op een verkeerde naam, nog steeds naar een oud adres, plotseling is het abonnement eenzijdig verwijzigd, een verkeerd bedrag, de ene fout wordt veranderd in een andere fout, etc. etc. En niemand reageert op klachten daarover.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE