Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

BETALING UITVAARTKOSTEN


10 januari 2009

Vraag nummer: 6063  (oude nummer: 12090)

BROER VAN MIJN MAN IS OVERLEDEN EN DIE HAD EEN KENNIS DIE GEMACHTIGT WAS OVER ZIJN LOPENDE REKENING HAD OOK MET HAAR AFGESPROKEN DAT ZIJ DE CREMATIE ZOU REGELEN.WIJ HOEFDEN NERGENS ACHTER AAN HAD ALLES MET HAAR BESPROKEN.MAAR NU WIL ZIJ DE CREMATIE KOSTEN NIET BETALEN ZIJ VINDT DAT DE FAMILIE DAT MOET DOENTERWIJL ZIJ OP ZATERDAG EN ZONDAG NOG 4000.EURO GEPIND HEEFT VOOR DE KOSTEN DIE NOG KWAMEN DUS WIJ ALS FAMILIE ZEGT DAT DE KOSTEN ZIJ MOET BETALEN WANT ZIJ HEEFT HET GELD ERVOOR VAN DE REKENING GEHAALD 9PLUS WAT ER NOG MEER AF IS GEHAALD HOOP DAT U EEN ANTWOORD VOOR MIJ HEEFT
GROET
XX

Antwoord:

Geachte mevrouw,

De persoon die opdracht heeft gegeven voor de crematie moet de crematie in principe ook betalen, maar kan de kosten verhalen op de nalatenschap.
Als die kennis de crematie geregeld heeft, zal zij in principe de rekening van de crematie moeten betalen, maar mag die verhalen op de nalatenschap.

Als de broer van uw man geen vrouw of kinderen had, zijn uw broer en eventuele andere broers of zussen de erfgenamen. Zij kunnen van die kennis eisen om openheid van zaken te geven waarvoor zij geld heeft opgenomen. Zolang zij dat niet geeft, zie ik geen reden om kosten te gaan betalen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE