Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Wanneer laatste groet prinses Juliana

22 maart 2004

Vraag nummer: 3007 (oude nummer: 4155)

Geachte heer/mevrouw,
Is er bij u al iets bekend waneer het publiek afscheid kan nemen van H.K.H. prinses Juliana?
En weet u mischien dat waneer ik met het openbaar vervoer kom of er vanaf het station pendelbussen naar/van het paleis in Den Haag rijden?
Alvast dank voor u informatie.

Hoogachtend,

Ria van Polen-Kooijman

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Nee, er zijn - ook bij ons - nog niet met zekerheid details bekend over de dagen en tijdstippen dat het publiek afscheid kan nemen van onze vroegere koningin.
Ja, het is op Paleis Noordeinde via de ingang aan de achterkant, door de paleistuin.
De verwachting is dat het publiek met ingang van donderdag 25 maart, tot en met zondag, langs de baar kan lopen. Dit zou de hele dag kunnen, ook 's avonds tot 22.00 uur.
Maar zeker is dit nog niet.

Van het centraal station naar Noordeinde zou ik zelf wandelen, het is niet zo ver. Maar niet iedereen is goed ter been en kent de weg.

Informatie over de dagen/tijdstippen en vervoer zal worden verstrekt via het Postbus 51-informatienummer dat speciaal is opengesteld (tel. 0800-3001813). Ook bij het overlijden van prins Claus waren er speciale busdiensten, kan ik me herinneren.

Kortom, ik zou morgen of overmorgen nummer 0800-3001813 maar eens bellen. Ook dit nummer kan men niet alleen overdag maar ook aan het begin van de avond bellen.

mr W.G.H.M. van der Putten

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder