Geen uitvaart verzekering


8 april 2009

Vraag nummer: 6393  (oude nummer: 12747)

hoi

ik heb die probleem nu ook
help wat moet ik doen
want ik heb nog 1 zus en nog 1 broer.maar zij heeft het opdracht al uit gegeven voor ik dat wist,hoe en wat .en probeert de rekening van de crematie in drie man te delen terwijl het niet kan,dat ik even na ge vraagt.mijn zus probeert nu mij eerst 1200 euro op tafel
neer tellen en dan kan zij in haar handjes klappen waarom ze dat doet! dat zij de inboedel van moeder achter mijn rug om kan verkopen zo dat ze het zelf in de zak steken (terwijl er geen testament is) WAT KAN IK HIER NU AAN DOEN!!!!!!
zij heeft het goed uit gestippeld want doet net als of zij alleen maar recht heeft .zij kijkt en denkt alleen maar aan zich zelf.
help mij voor het te laat is straks moet zij onderteken.
terwijl wij allemaal niet breed hebben.Ik heb wel een andere optie voor gesteld maar dat wilde ze niet horen . dan heb ik ge zegt dat ik me zelf onterf .
een vraag: dan is de crematie kosten toch voor en voor mijn boer! toch!!!!!!!! of hoe zit dat nou

Antwoord:

Uw vraag ligt op het terrein van het erfrecht.
De juridische adviesrubriek behandelt geen erfrecht, vragen over testamenten, belastingverevening na overlijden, successierechten of problemen rond de nalatenschap e.d.; alleen over begraven en cremeren. Zie de toelichting bij deze rubriek.

Zie vraag 2345 in de lijst 'Meest gestelde vragen' voor diverse tips waar u dan wel terecht kunt, zoals de rubriek Notarieel advies.

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Moet u op dit moment een uitvaart regelen?

JA NEE