Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Als het erfgeld is op gemaakt door de gemachtige om de begrafenis van mijn vader te bekostige.


25 augustus 2007

Vraag nummer: 4930  (oude nummer: 9612)

Mijn ouste zus heeft het geld van mijn vader op gemaakt om de begrafenis van mijn vader te betalen. mijn moeder leeft ook niet meer. zij mijn zus was volmachtig om bij het geld te komen . nu is dus alles op. en nu wil zij haar broer en zussen verplichtigen om geld tegeven , terwijl het geld er was uit de polissen van mijn vader. wat moet ik doen ,, kan ik tegen haar zeggen dat ze geen geld krijgt, en blijft dat graf dan bestaan van mijn vader, het is een koopgraf, in totaal zijn we met 7 kinderen maar niemand wil mij helpen terwijl ik vind dat mijn zus aan sprakelijk is daar voor, zij heeft het ook op gemaakt, ik hoop zo spoedig mogelijk iets van u te horen

Antwoord:

Uw vraag ligt op het terrein van het erfrecht.
De juridische adviesrubriek behandelt geen erfrecht, vragen over testamenten, verevening tussen erfgenamen, successierechten of andere problemen rond de nalatenschap e.d.; zie de toelichting bij deze rubriek.

Zie vraag 2345 in de lijst 'Meest gestelde vragen' voor diverse tips waar u dan wel terecht kunt, zoals de rubriek Notarieel advies. Daar kunt het antwoord op uw vraag waarschijnlijk direct snel vinden.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE