Waar vind ik het antwoord op mijn vraag?


30 augustus 2002

Vraag nummer: 967  (oude nummer: 1297)

Dank voor uw bericht dat de vraag is behandeld, maar ik kan helaas het antwoord niet vinden op de site.
Gaarne een aanwijzing voor deze zoektocht.
Bij voorbaat dank,

V. van Twist

Antwoord:

Geachte heer,

De laatst beantwoorde vraag komt op de voorpagina van Uitvaart.nl te staan. Afhankelijk van hoe snel er meer vragen zijn gesteld, verdwijnt het antwoord weer.

De 10 laatst gestelde vragen verschijnen op de pagina www.uitvaart.nl/panel rechts in een lijstje. Meestal zit daar een recent geplaatste vraag nog bij.

Dezer dagen (maanden) staan in het lijstje van recente vragen ook nog vaak oude vragen. Deze rubriek is vorige maand nieuw opgezet. De vragen en antwoorden verschenen vroeger in een chronologische lijst, maar deze werd zo lang (er waren zo'n 1500 vragen en antwoorden) dat hij onhanteerbaar werd. Alhoewel men met gebruik van de zoek-functie op de site altijd de vraag of een vergelijkbare vraag terug kon vinden. En nu nog steeds.
De oude vragen worden nagelopen op actualiteit. Wat te oud en onjuist is, verdwijnt.

Alle vragen worden tegenwoordig gerubriceerd. Eerst ingedeeld in Begraven, Cremeren en Overige onderwerpen en dan een aantal subrubrieken. Ik merk evenwel dat de indeling in de subrubrieken soms lastig is, omdat de logica van indeling niet voor iedereen even helder zal zijn. Dan is het een kwestie van even zoeken, of van het gebruik van de zoekmachine ('Zoeken' links in de colofon of op de voorpagina van Uitvaart.nl).

mr W.G.H.M. van der Putten

30 augustus 2002

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >
Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn