Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Meest gestelde vragen en actualiteit


16 juli 2002

Vraag nummer: 813  (oude nummer: 1135)

GEACHTE HEER VAN DER PUTTEN


Ik ben nieuwsgierig of de antwoorden op de meest gestelde vragen nog voldoen aan de huidige wet en regelgeving.

Omdat de meest gestelde vragen niet altijd recent zijn kan het dan zijn dat de mensen misschien onbewust op het verkeerde been worden gezet.

Bij voorbaat mijn vriemdelijke dank

m.vr.groet

I.Postma

Antwoord:

Geachte heer Postma,

Ik denk dat de meeste vragen nog wel actueel zijn, maar ik heb er ruim 1000 door te lopen, alvorens zij van het oude systeem definitief naar het nieuwe systeem worden omgezet.
De huidige lijst van meest gestelde vragen is vorige week grotendeels samengesteld door een derde, een technicus zeg ik maar, die de vragen heeft overgezet. De vragen zijn echter nog niet gerubriceerd en op de trefwoorden in de kolommen terug te vinden. Het gaat er op dit moment meer om om mij en bezoekers een idee te geven hoe het kan worden.

Ik schat dat het nog wel een maand of twee kost om alle vragen door te lopen en eventueel deels bij te stellen. Het soms verwijzen naar oude titels en data van eerdere soortgelijke vragen bijvoorbeeld, is zinloos geworden omdat men niet meer zoals in de oude lijst op datum kan zoeken.

Maar als u nog gekke dingen ziet, houd ik mij voor een tip of wenk aanbevolen. Het is allemaal zeer tijdrovend en niet onmogelijk dat er iets door glipt, want technisch is het - voor mij - nogal complex. Maar ja, als het resultaat straks maar beter is.

Met vriendelijke groet,

W. van der Putten

16 juli 2002

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE