Hulde! 100.000 gepasseerd


4 juni 2003

Vraag nummer: 2284  (oude nummer: 2729)

Wed, 04 Jun 2003 08:15

Geachte heer Van der Putten,

Ik wil u graag feliciteren met het behalen van de 100.000e bezoeker van uw adviesrubriek. Volgens de statistieken is dat gisteren gebeurd!

Uw rubriek zit in de top 5 en soms in de top-3 of top 4 van de best gezochte juridische sites. Direct na de juridische portals.
En is de best bekeken persoonlijke juridische adviesrubriek van Nederland!!.
Dat is een compliment waard.

Ga zo door!!

Antwoord:

Geachte heer,

Ik wist dat u een trouwe bezoeker bent, maar niet dat u ook de Nedstat-statistieken voor mijn site bekeek. Voor uw branche is dat niet zo logisch, want het staat bij 'rechtsgeleerdheid' en niet bij 'overlijden' of 'uitvaart' of zo. Ik wist niet eens dat het voor derden zichtbaar/vindbaar was, maar dat is waarschijnlijk een beetje onnozel.

Dank voor uw compliment. Ik had zelf de statistieken al heel lang niet meer bekeken, moet ik zeggen, omdat die eerst nog op de oude site stond. Als je binnen Nedstat op de button 'Funerair-juridisch adviesbureau' klikt, kom je nu nog steeds op de oude site uit.... Ik heb de indruk dat de teller feitelijk vorig jaar is geschoond toen we met de nieuwe rubriek met een nieuwe URL begonnen. Want ik herinner me dat we een dag met veel landelijke publiciteit, ruim 2 jaar geleden, ruim 1.000 bezoekers hadden. Terwijl nu als de drukst bezochte dag een datum in oktober 2002 met ruim 720 bezoekers staat. Er klopt ergens dus iets niet. Het kunnen niet de bezoekersaantallen sinds de aanvang van de site zijn. Ik denk dat het alleen het bezoek van de afgelopen 11 maanden is. Maar de geschiedenis is niet relevant.

De rubriek telt op dit moment gemiddeld ongeveer 300 bezoekers per dag; in het weekeinde wat minder dan door de week. Daar ben ik zelf eerlijk gezegd een beetje verrast over, want zo'n een, twee jaar geleden lag het gemiddelde stabiel op zo'n 70 of 80 mensen per dag. Maar het is een aangename verrassing.

Voor mij bewijst het dat de nieuwe indeling van de site aan mijn bedoeling en die van Uitvaart.nl voldoet. Daarom zal ik uw compliment ook overbrengen aan Peter en Jan-Bart, de mannen áchter de site.

Met vriendelijke groet,

Willem van der Putten

4 juni 2003

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >