Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Kosten uitvaart naar Curaçao?


8 maart 2012

Vraag nummer: 27704

Kunt u mij vertellen wat de totale kosten zijn van een uitvaart naar Curacao? Dus t/m Schiphol(Incl vlucht,en ook evt kosten aldaar?)

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Op zo'n algemene vraag kan niemand u antwoord geven. U moet de vraag splisen.

Een uitvaartonderneming in Nederland kan u vertellen wat de kosten van het verzorgen van een overledenen in Nederland kost. Maar dan heb je nog de vraag wat voor kist er wordt gekozen e.d. En waar die overledene zich in Nederland bevindt, want dat bepaalt natuurlijk mede de kosten van het vervoer naar Schiphol.

Om een beetje een idee van kosten te hebben: deze site bevat een calculator voor (gemiddelde) kosten van (onderdelen van) een uitvaart: Bereken hier de kosten van een begrafenis of crematie.

Wat de kosten van het transport naar Curaçao zijn, kan u een bedrijf vertellen dat gespecialiseerd is in internationaal rouwtransport. Zulke bedrijven vindt u in de Bedrijvengids van deze site.
Zie ook de video-adviesrubriek: Infotheek > reportages > uitvaartvoorlichting. O.a. met een korte video over het mortuarium op Schiphol.


De kosten van een begrafenis in Curaçao worden natuurlijk bepaald door de diensten van een lokale uitvaartonderneming en de begraafplaats. Die zult u daar ter plaatse moeten opvragen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

TIP
Bezoek ook eens de video-adviesrubriek: Infotheek - reportages - kijkersvragen - juridische vragen en antwoorden (klik hier).
Zoals: Wie is verantwoordelijk voor de kosten van de uitvaart?

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >