Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Uitvaartkosten ouders


26 januari 2008

Vraag nummer: 5161  (oude nummer: 10188)

Hallo mijn vraag is kan ik nog na het overlijden van mijn beide ouders de uitvaartkosten aftrekken; bestaande uit koffietafel grafsteen grafdelvingskosten de uitvaart zelf en eventule andere kosten rond de uitvaart, mijn vader is op xx-12-2004 overleden en de meeste kosten zijn gemaakt in 2005 zo is het bij mijn moeder die overleden is op xx-12-2007 en de kosten hiervan worden dus gemaakt in 2008 is dit nog mogelijk en hoe er is geen erfenis.
Met vriedelijke groet verblijf ik
XY

Antwoord:

Geachte heer,

Zie vergelijkbare vragen in de sub-rubriek 'Belastingen' van de rubriek 'Overige onderwerpen': de kosten van de uitvaart van een ouder is niet fiscaal aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


---

Nog een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus vorig jaar mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat na 5 maanden nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids. Bellen, schrijven, faxen, niets helpt. Het wordt weer tijd voor een kort geding, net als toen ik in oktober de aansluiting door KPN met een rechtszaak heb moeten afdwingen. Zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

En dan heb ik het nog niet over de verkeerde facturen van KPN. Al maanden lang op een verkeerde naam, nog steeds naar een oud adres, plotseling is het abonnement eenzijdig verwijzigd, een verkeerd bedrag, de ene fout wordt veranderd in een andere fout, etc. etc. En niemand reageert op klachten daarover.

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE