Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

As vervoeren in vliegtuig


9 januari 2008

Vraag nummer: 5103  (oude nummer: 10071)

Mag je as van een overledene meenemen in het vliegtuig, zo ja, moet je dit dan ergens melden en zijn er kosten aan verbonden

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Ik weet niet anders dan dat je een asbus zonder extra kosten in een koffer of als handbagage mee kunt nemen. Handbagage is misschien beter, omdat de vorm van een asbus in een koffer verdacht kan zijn.
Het kan verstandig zijn om een crematieverklaring van het crematorium mee te nemen, voor het geval iemand nadere uitleg vraagt wat er in die bus zit.

Zie ook:


Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


---

Nog een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus vorig jaar mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat na 5 maanden nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids. Bellen, schrijven, faxen, niets helpt. Het wordt weer tijd voor een kort geding, net als toen ik in oktober de aansluiting door KPN met een rechtszaak heb moeten afdwingen. Zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

En dan heb ik het nog niet over de verkeerde facturen van KPN. Al maanden lang op een verkeerde naam, nog steeds naar een oud adres, plotseling is het abonnement eenzijdig verwijzigd, een verkeerd bedrag, de ene fout wordt veranderd in een andere fout, etc. etc. En niemand reageert op klachten daarover.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >