Kosten crematie in Italie


7 januari 2008

Vraag nummer: 5094  (oude nummer: 10056)

Kunt U mij , bij benadering de kosten vermelden betreffende een crematie in Italie, eenvoudig zonder toeters en bellen,

bedankt

Antwoord:

Geachte heer of mevrouw,

Ik heb geen flauw idee. Wellicht kunt u het vinden op een site van zo'n crematorium in Italiƫ. En als de tarieven niet op de site staat, kunt u de vraag natuurlijk e-mailen.

In Nederland liggen de basiskosten van een crematie rond de EUR 850,-. Het ene crematorium is een paar tientjes duurder of goedkoper dan het andere, maar er zijn geen forse verschillen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


---

Een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus vorig jaar mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag oud nr 9718). Mijn kantoor staat na 5 maanden nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids. Bellen, schrijven, faxen, niets helpt. Het wordt weer tijd voor een kort geding, net als toen ik in oktober de aansluiting door KPN met een rechtszaak heb moeten afdwingen. Maar er staat altijd nog een fout nummer in de telefoongids. Zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

En dan heb ik het nog niet over de verkeerde facturen van KPN. Al maanden lang op een verkeerde naam, nog steeds naar een oud adres, plotseling is het abonnement eenzijdig gewijzigd, verkeerde bedrag, etc. etc. En niemand reageert op klachten daarover.

mr W.G.H.M. van der Putten

-------
Zie over het vervoeren van een asbus naar buitenland:

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >
Landelijk meldpunt overlijden
088 - 848 82 27
De hele nacht, Direct een dienstdoende uitvaartondernemer aan de lijn