Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Uitstrooien in Australie, tussen de wilde parkieten


14 januari 2008

Vraag nummer: 5117  (oude nummer: 10097)

Mijn naam is Ingrid D. ik ben 38 jaar.

Mijn wensen zijn gecrimeerd te worden in uithuizermeeden en uitgestrooid te worden in Australië tussen de wilde parkieten. Is dat mogelijk en is dat te realiseren?

Groet
Ingrid

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Bij mijn weten is er in Uithuizermeeden geen crematorium. Het is wettelijk verplicht alleen in een crematorium te cremeren.

Het is geen probleem om as uit te laten strooien in het buitenland, althans vanuit Nederland bezien. As kan zonder enig probleem worden uitgevoerd. Dat kan per post of als bagage met een vliegtuig.
Ik weet niet of het in Australië wettelijk is toegestaan om as te verstrooien. U zou daar zelf naar kunnen informeren bij de ambassade van Australië. Of dit via internet kunnen uitzoeken. Mailen naar uitvaartondernemingen in Australië kan ook een manier zijn om er achter te komen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

--------

Een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus vorig jaar mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat na 5 maanden nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids. Bellen, schrijven, faxen, niets helpt. Het wordt weer tijd voor een kort geding, net als toen ik in oktober de aansluiting door KPN met een rechtszaak heb moeten afdwingen. Maar er staat altijd nog een fout nummer in de telefoongids. Zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

En dan heb ik het nog niet over de verkeerde facturen van KPN. Al maanden lang op een verkeerde naam, nog steeds naar een oud adres, plotseling is het abonnement eenzijdig verwijzigd, verkeerde bedrag, etc. etc. En niemand reageert op klachten daarover.

mr W.G.H.M. van der Putten

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >