Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Reactie op vraag 4543


5 augustus 2004

Vraag nummer: 3253  (oude nummer: 4546)

wil eerst even reageren op u vraag dus als u naar een voorstelling gaat en moet 50,00 euro betalen en het blijkt dat u op een houten stoel moet zitten en de buurvrouw hetzelfde heeft betaald en zit op pluche
wat zegt u dan? en het gaat niet om waar de put staat dus zeg maar iets veld 1 mag rommelen in een vat met gif groen water en de rest die hetzelfde betaald mag helder water gebruiken?
zoals uw het omschrijft zo is het daar dus niet ieder betaald hetzelfde dus ook deelfde rechten neem ik aan

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Niemand heeft recht op water op een begraafplaats. Dus het feit dat er water is, en men dat niet zelf in flessen of emmers van huis hoeft mee te nemen, is alleen maar meegenomen. Om het in uw voorbeeld van het theater te zeggen: men heeft slechts recht op een staanplaats. Dan kan men niet klagen over het feit dat men een minder plezierige zitplaats krijgt dan iemand anders. Men hóeft niet te zitten, men kan staan. Er is ook alleen betaald om te kunnen staan.
In begraafplaatstermen: er is betaald om er te kunnen begraven. Er is niet betaald om er al dan niet helder water bij de hand te hebben.

In uw geval hoeft u geen gifgroen water te gebruiken. U kunt ook water van een ander deel van de begraafplaats halen of het zelf meebrengen. Het groene water is trouwens niet slecht voor de planten.

De kern van uw vraag was: mag dat wettelijk wel, zulk 'vuil' water? En het antwoord is 'ja'.
Of u (of ik) dat leuk vinden of niet, verandert niets aan het antwoord.

mr W.G.H.M. van der Putten

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >