Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Arbo en grafdelver


8 januari 2010

Vraag nummer: 7207  (oude nummer: 14743)

L.S.
Waar kan ik gegevens vinden over arbo en grafdelven.

met vriendelijke groet,
Martien van Iersel

Antwoord:

Geachte heer,

Deze site bevat geen specifieke informatie over Arbo en grafdelven. Ik heb wel enkele vragen over de Arbo en grafdelven behandeld in de rubriek Begraven > subrubriek Overig begraven / begraafplaats.
http://www.uitvaart.nl/?s_page_id=68&pid=1&scat=40

Ik wijs u graag op het bestaan van het boekje 'Veilig en gezond werken op begraafplaatsen Arbo-richtlijnen in de praktijk, 2007'. Deze handleiding is het resultaat van de samenwerking tussen de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen en het opleidings- en adviesinstituut IPC Groene Ruimte te Schaarsbergen.
In de reguliere Arbo-voorlichting wordt weinig aandacht besteed aan de specifieke werkomstandigheden op begraafplaatsen. In deze uitgave is de belangrijkste informatie speciaal voor begraafplaatsmedewerkers en –bestuurders op een rijtje gezet.
De prijs voor een los exemplaar bedraagt € 15,00.

U kunt een exemplaar bestellen door € 15,00 over te maken naar giro 80 787 72 ten name van Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen, Nijmegen onder vermelding van: boekje Arbo. Denkt u er aan dat u uw adres duidelijk bij de betalingsoverschrijving vermeldt?

Informatie over deze uitgave of over Arbo en werken op de begraafplaats kunt u ook krijgen via het bureau van de LOB: telefoon (020) 6731237 of email: LOB@begraafplaats.nl.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >