Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Skeletresten nog aanwezig?


21 maart 2018

Vraag nummer: 54300

geachte heer van Putten,

Is het mogelijk dat in een drassig graf op 1 meter diepte na 50 jaar nog een nagenoeg volledig skelet aangetroffen wordt tussen nog resterende aangetaste zijkanten van de kist?

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Dat weet ik niet. Dat hangt van veel omstandigheden af, zoals de grondsoort en de zuurgraad van de grond. U moet na 50 jaar niet uitgaan van een volledig skelet. Waarschijnlijk is de kist helemaal verdwenen, na 50 jaar. Maar de kist beschermt niet tegen het vergaan van het lichaam.

Hoe de kansen zijn moet u overleggen met de beheerder van de begraafplaats. Oudere uitvaartondernemers in uw gemeente weten soms ook wat de resultaten van opgravingen zijn.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


TIP
Op zaterdag 14 april 2018 wordt de derde editie gehouden van de Uitvaartbeurs Amsterdam. In de historische Westerkerk kunnen bezoekers inspiratie en informatie vinden bij meer dan tachtig stands. De Uitvaartbeurs Amsterdam is de grootste consumenten uitvaartbeurs van Nederland.

TIP
Laat nabestaanden niet onnodig zoeken naar oude polissen. Registreer of u een uitvaartverzekering hebt op Uitvaartverzekeringsregister.nl
Ook verstandig om in te vullen als u GEEN verzekering hebt.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE