Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Kosten herbegraven


30 januari 2008

Vraag nummer: 5170  (oude nummer: 10226)

mijn moeder is 15 dec begraven in gron.nu heb ik spijt.ik zou haar graag in a'foort waar ik woon,haar laatste rustplaats willen geven.
vriendelijke groet

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Dat is misschien wel mogelijk. Men kan de burgemeester van Groningen om een opgravbing en herbergaving verzoeken, maar alleen binnen 2 maanden na de begrafenis.

Over de kosten kan ik weinig zeggen. Daar moet u offertes voor vragen. U moet denken aan de kosten van opgraven en transport en de kosten van een nieuw graf (van het oude graf hoeft men in Groningen geen geld terug te geven). Dat zal samen toch wel snel enkele duizenden euro's kosten.

Zie vergelijkbare vragen in de sub-rubriek 'Opgraven en herbegraven'.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


---

Nog een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus vorig jaar mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat na 5 maanden nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids. Bellen, schrijven, faxen, niets helpt. Het wordt weer tijd voor een kort geding, net als toen ik in oktober de aansluiting door KPN met een rechtszaak heb moeten afdwingen. Zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

En dan heb ik het nog niet over de verkeerde facturen van KPN. Al maanden lang op een verkeerde naam, nog steeds naar een oud adres, plotseling is het abonnement eenzijdig verwijzigd, een verkeerd bedrag, de ene fout wordt veranderd in een andere fout, etc. etc. En niemand reageert op klachten daarover. Je wordt hooguit van het kastje naar de muur gestuurd en van de muur naar de kast, etc.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE