Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Herbegravenis (resten van vier personen door elkaar 13)


8 juni 2017

Vraag nummer: 50963

Beste meneer van der Putten,
We hebben uw advies opgevolgd en zijn in onderhandeling met Westgaarde voor herbegravenis van mijn dierbare schoonzuster.
Mijn nicht heeft verlof van herbegraven en Westgaarde zegt dat dit niet geldig is terwijl het is gegeven in naam van de Burgeneester van Amsterdam. Ze zeggen dat ze kapvergunning moeten afwachten terwijl het bedrijf dat het groot groen gaat kappen zegt dat ze de zeswekelijkse termijn niet gaan afwachten en vanaf week 25 gaan beginnen met kap van groot groen.
We hebben alles geregeld,NFO,vervoer en aan alle kanten wordt het ons moeilijk gemaakt een datum te krijgen voor herbegraven. Mijn schoonzuster kan vanaf morgen al begraven worden. Eerst over een vergunning zeuren nu dus over het verlof. Dit is en grove schande dat Westgaarde zo moeilijk doet. Ik vrees het ergste voor mijn nicht en de herbegravenis.
Als we een kort geding gaan starten dan gooit Westgaarde het op wachten van de kapvergunning. Hoe komen we uit deze impassee. Ik ben zelf 88 en wil die herbegravenis nog meemaken. Verder is een ander familielid ernstig ziek en heeft om euthanasie gevraagd en wil het ook nog meemaken. Dit voelt als ongelooflijk onrecht.

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Het gaat niet snel en makkelijk, maar ik heb er alle vertrouwen in dat uiteindelijk uw schoonzuster zal worden herbegraven.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


TIP
Laat nabestaanden niet onnodig zoeken naar oude polissen. Registreer of u een uitvaartverzekering hebt op uitvaartverzekeringsregister.nl
Ook verstandig om in te vullen als u GEEN verzekering hebt.

TIP
Vergelijk snel en eenvoudig offertes van uitvaartondernemers via de site Uitvaartoffertes.nl

TIP
Bezoek ook eens de video-adviesrubriek: Infotheek - reportages - kijkersvragen - juridische vragen en antwoorden (klik hier).


TIP
Melden van overlijden. Landelijk gratis meldnummer overlijden: 0800-783 73 43.

TIP
www.urnenwinkel.nl. De mooiste collectie urnen voor de beste prijs.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE