Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Herbegraven in het buitenland


11 juli 2007

Vraag nummer: 4869  (oude nummer: 9477)

mijn moeder is 8 jaar geleden begraven in rotterdam, terwijl dat niet haar wens was. doordat ze niet goed verzekerd was, heeft ze ook geen grafsteen en is de graf maar voor 10 jaar. ik wil haar graag op Aruba laten begraven, maar hoe pak ik het aan? ik heb de verschillende vragen op uw site doorgenomen, maar ze komen alleen in de buurt, maar geven me niet een compleet en specifiek antwoord op mijn situatie. graag wil ik van u uitgebreid en stap voor stap informatie hierover ontvangen!

ik dank u alvast hartelijk.

met vriendelijke groet, charles

Antwoord:

Geachte heer,

Ik kan u niet stap voor stap zeggen wat te doen, omdat ik niet weet om wat voor begraafplaats het gaat, of men in eigen beheer opgraving verzorgt e.d. Ook over de kosten kan ik u niets zeggen, want dat kan van geval tot geval erg verschillen.

Ik adviseer u om het eerst eens te bespreken met de administratie van de begraafplaats. Als het een gemeentelijke begraafplaats is, kan men u precies zeggen wanneer wat kan (het mag gewoonlijk pas na 10 jaar na overlijden). Er zijn prima medewerkers in Rotterdam, men zal het u waarschijnlijk graag precies uitleggen.

Wat kosten van transport naar Aruba zijn, kan ik u niet zeggen. Dat is te specifiek. Maar de mensen van de begraafplaats zullen u wel kunnen vertellen waar u verder kunt informeren, zoals misschien uitvaartondernemingen of speciale transportbedrijven.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE