Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Wachttijd op een grafsteen


8 april 2009

Vraag nummer: 6388  (oude nummer: 12738)

hallo ik wil graag vragen hoe lang het normaal is dat je op een grafsteen moet wachten ik zit namelijk al 7 maanden te wachten op plaatsing van de bestelde steen voor mijn man en dochter die helaas 3 maanden na elkaar zijn overleden beloofd was 8 tot 15 weken groeten marjan

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Een wachttijd van 7 maanden is inderdaad niet normaal. U kunt er natuurlijk over klagen, dat zult u ook al weg gedaan hebben. Maar de vraag is wanneer de steen dan wel geleverd kan worden.
U kunt wel een termijn stellen waarin de steen geleverd moet worden, onder de voorwaarde dat anders de overeenkomst opgezegd wordt wegens niet nakoming door de leverancier. Maar dan moet u elders de steen weer opnieuw bestellen en u hebt dan ook geen zekerheid over de termijn bij die andere leverancier. Dat kan ook weer 2 of 3 maanden duren en loopt misschien ook uit.

Ik zou nog maar even blijven klagen en dat zo vaak doen, minstens een keer per week bijvoorbeeld, dat men van u af wil en er alles aan doet om de steen zo snel mogelijk te plaatsen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

Stel een vraag:

Naam *:  
E-mailadres *:
De titel van uw vraag *:
Uw vraag *:
* Wel verplicht, maar wordt niet gepubliceerd in de website (alleen uw vraag en antwoord).   Verzenden >

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >