Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Overhoop halen beplanting graf na begraving in buurgraf

5 november 2011

Vraag nummer: 26591

geachte mr vd putten,als de gemeente in het graf naast mijn broer iemand bij moet zetten en ze verwijderen de plantjes uit de grond en andere gedenkt tekens, en ze zetten het zoals beloofd niet weer in de grond en laten t overhoop achter mag dat? mvg lisa hagedoorn

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Mij lijkt dat als men in een buurgraf begraaft en men om de een of andere reden op het graf van uw broer plantjes heeft verwijderd, dat men die weer netjes terug behoort te zetten. Zo niet, dan zou ik - als ik u was - een schriftelijke klacht indienen en vergoeding van de schade vragen. Zodat ik zelf weer nieuwe planten zou kunnen kopen en plaatsen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

Print deze pagina

Spelregels

Stel zelf een vraag

Wel verplicht, maar
wordt niet gepubliceerd.

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder