Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Nieuwe maten grafmonumenten


22 januari 2008

Vraag nummer: 5146  (oude nummer: 10156)

De kerkvoogdij van een hervormde begraafplaats heeft per 1-1-2007 de maatvoering van grafmonumenten aangepast. Maat was 170 breed en 200 lang. Nu 140 breed en 120 lang. Vooral met de lengtemaat hebben al 8 familie's erg veel moeite, maar bezwaar aantekenen bij de kerkvoogdij heeft nog niets opgeleverd.
Is er iets te doen aan de regels van de kerkvoogdij ?

met vr.gr. Hilda

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Een begraafplaatshouder kan zelf de regels stellen. En dus ook zelf de maten van grafstenen vaststellen.
Waarbij ik moet aantekenen dat dit alleen geldt voor nieuwe situaties. Als op een bestaand graf een monument vervangen moet worden, is en blijft er recht om qua formaat hetzelfde terug te plaatsen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

---

Nog een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus vorig jaar mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat na 5 maanden nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids. Bellen, schrijven, faxen, niets helpt. Het wordt weer tijd voor een kort geding, net als toen ik in oktober de aansluiting door KPN met een rechtszaak heb moeten afdwingen. Zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

En dan heb ik het nog niet over de verkeerde facturen van KPN. Al maanden lang op een verkeerde naam, naar een oud adres, plotseling is het abonnement eenzijdig verwijzigd, etc. etc. En niemand reageert op klachten daarover.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >