Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Letters vervagen

9 november 2008

Vraag nummer: 5843 (oude nummer: 11651)

mijn vraag is hoe jaco hofman dit nu oplost of opgelost heeft,want dit is ook gebeurd bij mijn moeders graf ,dat de letters minder worden, kan ik daar de uitvoerenden dan over aanspreken, wat de garantie daarvoor is, om het opnieuw te laten inverven,en het graf opnieuw te reinigen ,wat vraagt een normaal bedrijf daar ongeveer voor,mag ik ook als het kan het email adres van jaco

Antwoord:

Geachte heer,

U refereert aan vraag 11394: "Letters grafsteen vervagen al na 2 jaar; garantie?"
We geven geen e-mail adressen van andere vragenstellers.

Maar hoe of dat de verf zich houdt, is nooit een onderdeel van de garantie op een grafsteen; vroeger of later vervagen alle letters. Daarom kiezen veel mensen ook voor bronzen letters; wel wat duurder, maar geen onderhoud.

Wat een steenhouwer voor het verven van letters vraagt is moeilijk te zeggen, want het hangt af van de hoeveelheid letters en de tijd die men nodig heeft. Ook de tijd om naar en van de begraafplaats te rijden. Idem de kosten van het reinigen van het graf.

U zou een foto van de steen kunnen maken en die aan diverse steenhouwers laten zien en om een vrijblijvende offerte kunnen vragen.
U kunt natuurlijk ook zelf aan het verven en reinigen slaan.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

Print deze pagina

Spelregels

Stel zelf een vraag

Wel verplicht, maar
wordt niet gepubliceerd.

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder