Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Fundering grafmonument

15 oktober 2009

Vraag nummer: 6975 (oude nummer: 14086)

Wij willen graag het graf van mijn vader zelf helemaal inrichten en maken. We hebben heel de opzet al klaar, nu moet er alleen nog een fundering of bak onder komen. Kan je zo iets ook los kopen en hoe duur is dat ongeveer? ik hoop dat u een antwoor dheeft.

met vriendelijke groet,
XX

Antwoord:

Geachte mevrouw,

U moet eerst eens bij de administratie van de begraafplaats vragen wat de regels voor grafmonumenten zijn. En dan vergunning vragen voor hetgeen u van plan bent om te maken.
U hebt er niets aan om iets te maken wat u straks misschien niet kunt plaatsen.

Het is mij niet bekend of, hoe en waar je funderingen zou kunnen kopen. U kunt eens op internet zoeken. Maar ik zou het ook eerst met de begraafplaatsbeheerder overleggen. Misschien heeft hij een tip.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder