Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Belettering herstellen

25 januari 2009

Vraag nummer: 6109 (oude nummer: 12198)

W.L. Hoe kan ik de belettering van mijn vader's graf herstellen?. De letters zijn bewerkt met een lichtgrijze/zilverkleurige verf, welke nagenoeg niet meer leesbaar zijn. Hoe is de procedure? Moet ik eerst schuren en vooral, waarmee en welke verf kan ik gebruiken om mijn vader zijn graf weer mooi te maken... Het graf is van 1995. Hoor graag Uw advies. Hartelijke groeten, Alie Bleeker.

Antwoord:

Wij hebben geen materiaalkennis. Wellicht kan de beheerder van de begraafplaats u verder helpen, wellicht is een steenhouwer niet te beroerd om een paar tips te geven en anders kunt u natuurlijk bij een verfwinkel om advies vragen.

Spelregels

Stel zelf een vraag

Wel verplicht, maar
wordt niet gepubliceerd.

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder