Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Andere grafsteen dan besteld

10 april 2008

Vraag nummer: 5345 (oude nummer: 10606)

Na alle rompslomp die een overlijden met zich mee neemt schrik ik me een hoedje als er opeens een andere grafsteen staat dan wij hadden uitgekozen.
Het gaat om een niet geslepen natuursteen dus er zijn er geen twee hetzelfde. Met veel zorg hadden we hem gekozen maar nu staat er een andere (andere vorm, kleiner) het bedrijf zegt domweg dat dit wel onze keuze was. Maar als je een steen uitzoekt voor een dierbare (moeder van 53) dan weet je wat je wel en niet wilt... dit dus niet. Waar kan ik me nu toe wenden. Stichting geschillennatuursteen kost bijna 1.000 euro!

Ik wil ook geen korting want deze steen moet gewoon weg.

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Het begint er natuurlijk mee dat u de rekening niet betaalt en dat u in een brief stelt dat dit domweg niet de steen was die u uitgekozen had. En dat u pas betaalt als de wél uitgezochte steen is geplaatst.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

Print deze pagina

Spelregels

Stel zelf een vraag

Wel verplicht, maar
wordt niet gepubliceerd.

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder