Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Herroepen rechthebbende mogelijk?


15 januari 2008

Vraag nummer: 5127  (oude nummer: 10116)

Mijn schoondochter heeft de verantwoording voor het graf van mijn zoon overgedragen aan mij. Na in eerste instantie zelf getekend te hebben. Kan zij dit nu weer herroepen? Ik heb ondertussen bericht van vergunning e.d.

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Indien u inmiddels een grafakte op uw naam hebt ontvangen, is het eenzijdig herroepen door uw schoondochter van de overdracht van het graf aan u niet meer mogelijk. Wel, als u nog geen akte of grafbrief hebt ontvangen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

---

Nog een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans sinds augustus vorig jaar mijn ervaring, tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat na 5 maanden nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids. Bellen, schrijven, faxen, niets helpt. Het wordt weer tijd voor een kort geding, net als toen ik in oktober de aansluiting door KPN met een rechtszaak heb moeten afdwingen. Zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

En dan heb ik het nog niet over de verkeerde facturen van KPN. Al maanden lang op een verkeerde naam, naar een oud adres, plotseling is het abonnement eenzijdig verwijzigd, een verkeerd bedrag, etc. etc. En niemand reageert op klachten daarover.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u op dit moment een
uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219
Dag en nacht bereikbaarNee, ga verder >