Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Kosten onderhoud graf gemeente Geldermalsen 2


21 juni 2016

Vraag nummer: 46531

Geachte Meneer Van Der Putten,
Het is een grote serk, met daaronder drie kelders, waar er zes begraven kunnen worden. er liggen 4 personen , wat zou ik dan moeten betalen.
Inderdaad zijn er super veel mensen sie daar problemen mee hebben.
Onze broer is 1976 overleden mijn moeder 1984, mijn vader 1987, en nog een broer 2013. wat zouden wij als kinderen nu oorsprokelijk moeten betalen.
GroetGTM

Antwoord:

Geachte mevrouw,

Als het om een grote zerk gaat waar 3 kelders met ruimte voor 6 personen onder liggen, wekt dat de indruk dat het om 3 graven naast elkaar gaat. Maar, ik kan dat pas zeker zeggen als ik de [l46528[aktes van uitgifte zou zien, zoals ik vanmiddag al opmerkte[/l].

In ieder geval is 4 keer het onderhoudsbedrag heel erg vreemd en onwaarschijnlijk. Maar 3 keer zou misschien wel kunnen.

Maar of u ├╝berhaupt zou moeten betalen is onduidelijk. Wat ik enkele jaren geleden aan stukken van andere mensen heb gezien, doet mij vermoeden dat zeker niet iedereen hoeft te betalen. Maar dat de gemeente toch brutaalweg aanslagen stuurt. Enkele jaren geleden was dat in elk geval zo. Of u tot de groep behoort die wel of die niet zou hoeven betalen, weet ik niet. Dat is pas te zeggen na onderzoek van de grafaktes en de beheersverordening op het moment van uitgifte van de graven en de Verordening lijkbezorgingsrechten van Geldermalsen.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten


TIP
Laat nabestaanden niet onnodig zoeken naar oude polissen. Registreer of u een uitvaartverzekering hebt op uitvaartverzekeringsregister.nl
Ook verstandig om in te vullen als u GEEN verzekering hebt.

TIP
Vergelijk offertes van uitvaartondernemers via de site Uitvaartmarkt.nl

TIP
Bezoek ook eens de video-adviesrubriek: Infotheek - reportages - kijkersvragen - juridische vragen en antwoorden (klik hier).
Zoals: Wat mag in de kist mee begraven worden?

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE