Mr Willem van der Putten

Mr Willem van der Putten Spelregels
Over Mr Willem van der Putten
Facultatieve
Sponsors

Is bijzetting mogelijk of te voorkomen


7 november 2007

Vraag nummer: 5047  (oude nummer: 9863)

mijn vader en moeder zijn overledenen begraven in een graf wat zij haden gekocht mijn moeder heeft haar oudste zoon geld gegeven voor onderhoud en het graf op zijn naam laten zetten .
nu zijn er broers en zussen die zeggen dit niet te willen want ze willen voorkomen dat als mijn broer overlijd ook in dit graf terecht komt
Mijn vraag is is het mogelijk dat hij als hij te komt overlijden ook in dit graf bij gezet mag worden of omdat het twee enkele graven zijn namelijk twee naast elkaar dit wel mogelijk is of maken ze zich druk om niets.
Mijn broer en zussen zeggen dan geen plek meer te hebben om mijn ouders te herdenken

Antwoord:

Geachte heer of mevrouw,

Als het graf op naam van de oudste zoon/broer staat, kunnen broers en zussen niet voorkomen dat hij later na zijn overlijden daar ook begraven kan worden, als er nog plek in dat graf is.

Met vriendelijke groet,

mr W.G.H.M. van der Putten

---

Nog een goede raad: wordt geen klant van KPN. KPN is een bedrijf dat niet reageert op klachten en volstrekt lak heeft aan de klant. Dat is althans mijn ervaring tot op de dag van vandaag. (Zie vraag 9718). Mijn kantoor staat nog altijd onder een verkeerd nummer in de telefoongids; zie voor het juiste adres en telefoonnummer de Adressengids van deze site.

Stel een vraag:

Op dit moment is het stellen van nieuwe vragen tijdelijk niet mogelijk.

Om bezoekers zo snel mogelijk naar de juiste plek te helpen hebben we een eenmalige vraag:

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

JA NEE