Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Onnodige kosten algemeen graf

22 augustus 2009

Vraag nummer: 6798 (oude nummer: 13618)

kort nadat mijn ouders een standaardbegrafenisverzekering hadden afgesloten bij een bekende vereniging, kochten ze een eigen graf (2 diep); is er nu sprake van een gedeeltelijk dubbele dekking (de verzekering dekt toch de kosten van een algemeen graf maar maakt die kosten nooit vanwege het eigen graf); moet er restitutie van premie plaatsvinden?

Antwoord:

U kunt uw vraag beter plaatsen in de adviesrubriek Financieel advies; die adviesrubriek is gespecialiseerd in verzekeringen.
Zie http://www.uitvaart.nl/page_1919.html

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder