Wij verzorgen uitvaarten
bekijk de reviews

Overlijden melden: 088 - 848 82 27

Kosten omzetten algemeen gaf --> koopgraf

22 april 2009

Vraag nummer: 6440 (oude nummer: 12842)

mijn moeder is vorige maand begraven in een algemeen graf.zy was heelaas niet verzekerd dus de kosten hebben wew zelf moeten betalen cq5000 beuro .wy waaren niet echt op de hoogte hoe een algemeen graf eruitzag dat is een beetje langs ons heengegaan.nu zech de begraafplaats dat het nog mogelijk is om haar over te zetten naar een koop graf koste +-4000 de vraag is dus moet je dat bedrag in een keer voldoen

Antwoord:

Dat moet u met de betreffende begraafplaats bespreken; wellicht is een regeling mogelijk.

Print deze pagina

×

Spelregels

  • U kunt een vraag intypen; het antwoord staat binnen 48 uur onder de vraag.
  • De service staat open voor particulieren en voor instellingen, ondernemers en begraafplaatsen die relatie zijn van Uitvaart.nl, Juridisch Adviesbureau Van der Putten of Grafzorg Nederland.
  • Een vraag moet een algemeen karakter hebben. Bijvoorbeeld: "Moet ik een uitvaartondernemer inschakelen ", "Mag een asbus worden begraven", "Mag een begraafplaats kosten voor onderhoud rekenen ", "Mag een lijk in een ambulance worden vervoerd ".
  • Vragen die betrekking hebben op individuele situaties (bijvoorbeeld: "Ik verschil van mening met de begraafplaats over de rechten op een graf ") kunnen niet worden behandeld, omdat voor een juist antwoord veel gegevens over feiten en omstandigheden nodig zijn. Voor dergelijke individuele vragen kunt u - vrijblijvend - bij juridisch adviesbureau Van der Putten terecht.
  • Zowel de vraag als het antwoord zijn openbaar.
  • Uw vragen worden serieus en zorgvuldig behandeld, maar uitvaart.nl en mr. Van der Putten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste toepassingen en gevolgen.

Heeft u op dit moment een uitvaartondernemer nodig?

Bel nu: 088 605 1219 Dag en nacht bereikbaar Nee, ga verder